Services

Ejendomsservice

Ejendomsservice i Herning og omegn

MP Multiservice ApS tilbyder ejendomsservice i Herning og omegn. Vi går op i høj kvalitet, uanset opgavens omfang, så du får den service, der matcher dine behov. Vi er meget erfarne og udfører ejendomsservice til ethvert behov. Du kan læse mere om et udpluk af vores services her på siden. Ejendomsservice er altid meget individuelt og oplysningerne her på siden er ikke udtømmende. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os. Sammen drøfter vi dine muligheder for ejendomsservice hos MP Multiservice ApS.

Hos MP Multiservice ApS tilbyder vi ejendomsservice inden for udendørsarealer. Vi er dygtige til at passe grønne arealer, og man kan frit vælge, hvor meget og hvor lidt, der skal tages hånd om.

MP Multiservice ApS håndterer opgaver med rengøring i faste intervaller af jeres trappeopgange. Vi ved, at man ikke bør underkende det førstehåndsindtryk, som en velholdt opgang skaber. 

Man skal jævnligt passe sine udearealer, hvis man ønsker at vedligeholde et pænt og indbydende miljø. Du kan bruge MP Multiservice ApS til b.la. gård- og gadefejning, præcis som du har behov dig.

Vi bliver brugt til arbejde i forbindelse med ind- og udflytninger, hvor der skal foretages justeringer og eventuelle istandsættelser. Mangler du derfor en samarbejdspartner til opgaven, kan du trygt henvende dig.

Når man har planter, hæk og blomster skal disse jævnligt passes. Det gælder både inde og ude. Har du behov for vedligeholdelse af dine beplantninger, kan du trygt henvende dig til os.

Ejendomsservice går i høj grad ud på at vedligeholde en ejendom og dertil  fællesareal. Vi kan holde disse rene og pæne samt stå få eventuel oprydning. Hos MP Multiservice ApS kan vi foretage opgaver på daglig basis samt opgaver, der kræver længere mellemrum.

Er du som boligforening på udkig efter en fast tilknyttet samarbejdspartner til at udføre en række services, kan du trygt henvende dig til MP Multiservice ApS. Vi løser stort og småt samt simpelt og kompliceret.

Alt arbejde inden for ejendomsservice er typisk meget individuelt, hvorfor opgaverne her på siden ikke er udtømmende. Sidder du tilbage med en specifik opgave inden for ejendomsservice, som du ønsker udført, kan du derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om MP Multiservice ApS i Herning, er du velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med.