Services

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Herning og omegn

MP Multiservice ApS har god erfaring med erhvervsrengøring i Herning og omegn. Vi vil med glæde sørge for, at netop jeres erhverv kommer til at blive skinnende rent og udført ud fra jeres behov. Vi arbejder både med små, mellemstore og store virksomheder. Hos MP Multiservice ApS sætter vi en ære i at gøre tingene ordentligt og dermed yde den bedste kvalitet hver eneste gang.

Hvis du er på udkig efter en professionel og langvarig løsning til jeres virksomhed, kan du trygt henvende dig til MP Multiservice ApS. Vi løser stort og småt og tilbyder rengøring med et højt engagement.

Der er ingen tvivl om, at en god rengøring kræver en nøje gennemgang, ordentlighed og kvalitet. Vi værner om rengøringen, og tager vores opgaver dybt seriøst, så vi altid efterlader et pænt og rent resultat.

Inden for erhvervsrengøring sørger vi altid for en god støvsugning af gulve og dertil vask af samme. Når man har et erhverv, er der ofte god trafik og gennemgang i lokalerne, hvorfor det er vigtigt at rengøre jævnligt.

I erhvervslokaler er der ofte stor cirkulation, og ting ud og ind ad skabe og skuffer, hvorfor der tit bliver støvet og beskidt. Vi hjælper med aftørring af borde, hylder, vindueskarme, skabe og alle andre steder, der er behov for det.

Lad MP Multiservice ApS klare rengøringen og dermed også skraldet. Det hober sig hurtigt op. Vi tilbyder tømning af alle skraldespande i hele virksomheden og sorterer naturligvis efter nutidens krav og regler.

MP Multiservicere ApS rengører i alle rum i virksomheden, hvis dette er behovet. Dette gælder også badeværelserne, hvor der skal gøres rent. Herunder b.la. vask, gulv, toiletter og madameposer. Vi efterlader altid et pænt og rent resultat.

Der er ikke to erhverv, der er ens, hvorfor behov og ønsker heller ikke er det. MP Multiservice ApS tager udgangspunkt i den enkeltes situation samt ønsker og behov. Har du behov for at drøfte dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig.

Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om MP Multiservice ApS i Herning, er du velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med.