Kort om

MP Multiservice ApS

Servicefirma i Herning og omegn

MP Multiservice ApS er dit lokale multiservicefirma i Herning, som løser en bred vifte af arbejdsopgaver inden for ejendomsservice, erhvervsrengøring og vinduespolering. Vi værner om kundetilfredshed samt den gode kvalitet, som er i højsædet. Ingen opgave er for stor eller for lille.

MP Multiservice ApS er et multiservicefirma, som er beliggende lokalt i Herning. Vi arbejder meget for lokale kunder samt kører forskellige steder i Herning omegn. Giv os et kald og find ud af, om vi kan hjælpe dig, der hvor du er.

MP Multiservice ApS har tre kerneområder. Vores kerneområder er arbejde inden for erhvervsrengøring samt ejendomsservice og vinduespolering. Vi mestrer hver eneste opgave til fulde. Vi løser både simple og mere avanceret opgaver, så du kan trygt henvende dig til os.

Har du behov for at høre fra os, eller ønsker du blot at vide mere om vores arbejdsområder, så er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.   

Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om MP Multiservice ApS i Herning, er du velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med.